Sparad i Uncategorized

#blogg100, dag 5- gammal regel återkommer

chokladmuffinsBörjar med det roliga. Vår 11 åring har bakat chokladmuffins!! Nästan helt själv. Jag stod bredvid och stöttade honom. Jag ställde in plåten i ugnen och tog ut den varma plåten.

Jag hade fått ett mail från hans lärare som berättade att han är väldigt trött i skolan och han avslöjat att han sover dåligt. Vi har haft våra aningar, men inte att det var varje natt för det har han inte sagt. Så vi testar att återinföra regler för spelandet här hemma. Och detta innebär att både han och lillebror måste bli sysselsatta på annat vis. Så, idag bakade han muffins.

Hoppas detta ska få ordning på hans sömn att han blir aktiv på annat sätt än i spelets värld. Svårt när man inte umgås med kompisar eller tränar något. Mycket av detta ligger ju givetvis i vårat ansvar, det vet vi.

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

En reaktion till “#blogg100, dag 5- gammal regel återkommer

  1. Jag tror att om han bara gör något annat än att använda en dator/platta så kommer han med tiden sova bättre. Muffinsarna ser riktigt goda ut – jag skulle kanske ta och lägga en beställning? Och framför allt HÄLSA PÅ, det var ju evigheter sedan! *Kram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s