Sparad i Barnen, Vardag

Jakten på Jokern

Under några månader! har våran 9 åriga son tjatat om en Jokerdräkt. Han har kollat på Youtube hur den ser ut i detalj. Han har varit inne på olika sidor på webben där den finns. Jag har sagt att vi inte tycker att han ska ha en, för Jokern är ingen trevlig figur och M är ju en snäll och trevlig person. Han svarade med..

Men nu är det dags att jag visar min arga sida. Den finns ju där!

Jo tack! Det vet vi…. Han kan bli arg…men aldrig elak!

Jag lovade iallafall att jag skulle gå till Butrix inne i stan och kolla om de hade något och då kolla vad det kostade. Det sista han sa till mig på morgonen var ”Glöm inte!” och det första han sa till mig när jag kom på eftermiddagen ”Var är den?” Då fick jag påminna honom om att jag inte skulle köpa något utan jag skulle bara kolla priset.

300 kronor för peruken och 600 kronor för dräkten. Dessutom den med vit tröja och det var inte den han vill ha. Han vill ha den andra med lila rock, grön väst, svarta byxor…. Han kunde inte förstå varför det skulle vara så dyrt!!! Jag sa att han får allt fundera på något annat om det ska vara värt pengarna.

När vi kom hem så möttes vi av storebror som var hemma. Storebror som inte tycker om att se sin bror vara ledsen tröstade honom med att säga att den snart är på rea. Brukar vara så.

VA TUSAN SÄGER HAN????

Neeeej!!!!!!!! Nu kommer han att tjata om det igen..

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s