Händer mycket…

…hela tiden!!

Nu är det på dagen en månad sedan jag skrev här…Skäms! Men ibland känner jag att jag vill ha något vettigt att skriva. Har inte kunnat formulera något vettigt.

img_3001Vi har varit på läger, FUB hade familjeläger på Grötö. Det var underbart!! Åka båt, god mat, sova i stuga, skattjakt med pirater, lek och disco.

 

 

kommunikationJobbet jag har nu rullar på. Vissa grejer flyter på hela tiden och det är bara roligt. Andra grejer gör mig frustrerad och jag saknar mitt gamla jobb. Men det är mycket man inte kan påverka. Men det jag kan påverka SKA försöka jag påverka. Kommunikationen!!! Det jag brinner för.

 

 

corneliasTvå andra dödsfall har inträffat. En fin glittrig ängel lämnade plötsligt världen. Kommer alltid sakna henne då det är jippo kring barn och ansiktsmålning. Hon och Mijo fann varandra och hon förvandlade honom till olika figurer – han älskade det.

Och sedan har min farfar lämnat jordelivet. En tredje i den generationen. Känns tungt att morfar, mormor och farfar dog så tätt in på, samma år! Snart begravning.

I helgen har vi varit lite barnfria…ett dygn. Vi somnade i soffan. När vi äntligen hade tid för varandra – som vuxna då var vi skit trötta! Så klassiskt! Vi hämtade Linus och med hem hade vi kompisarnas grabb. Dom fick fortsätta ha roligt och det var givande för oss alla. Vi kunde fortsätta slappa då grabbarna hade roligt. Idag när kompisen åkte hem drog vi till Ikea och spanade lite…sedan på fika till syster C … sedan hämta Mijo på kortis. Nu är allt som vanligt igen…snart vardag.

/ Nina T.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s