Sparad i Barnen, Vardag

Vardag igen,nya steg fram..

Lilleman börjar 3:an om någon vecka, men idag började han fritids i den nya skolan. Han var där och tittade innan sommarlovet med skolan och sedan har sommaren varit lång, nästan för lång – han har väntat och längtat efter att få gå in i den nya skolbyggnaden. Idag var det äntligen dags och han nästan sprang hela vägen dit. Lycka!!

ny-karriarStora killen åkte till sitt fritids med pappa i morse. Detta året kanske kan bli ett bra år på fritids, en personal är tillbaka i hans grupp och killen jublade när han fick höra detta. Han börjar 5:an om någon vecka. FATTA! Den killen börjar bli stor!!

Jag fick en extra vecka, sjukskriven så jag kan vila lite extra och bli frisk från detta sega med hosta och huvudvärk, men framförallt tröttheten som hängt som ett täcke över mig i några veckor. Men nu är alla undersökningar slut och jag har fått ett flummigt svar på vad det ”kanske” var för fel.

”Det var ingen bakterie. Kanske ett virus eller så är det en retning på shunt-systemet”.

Jag fick hostmedicin för hostan så jag hostar inte så mycket längre, vilket är skönt. Men hostmedicinen gör mig så TRÖTT!

Min läkare kommer tillbaka från semestern om en vecka och han får ta del av allt som hänt och finner han något alarmerande så räknar jag med att han hör av sig även om det inte var så länge sedan vi sågs.

Så nästa vecka börjar jag på mitt nya jobb. Jag är inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Jag är nyfiken, tycker det ska bli spännande. Jag har jobbat med vuxna på boenden, jag har jobbat på en skola med skolelever inom grundskoleåldern. Nu är det gymnasieelever, ungdomar! Ska bli kul att få lite nya utmaningar. Arbetet som elevassistent är ungefär detsamma och väldigt individuellt, men det är äldre elever.

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

En reaktion till “Vardag igen,nya steg fram..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s