Midsommar

Vi har haft en ganska tung vår och start på sommaren så vi bestämde oss för att åka till landet under midsommarhelgen. Välbehövligt att byta miljö.

Killarna som inte gillar flugor och annat smått som flyger omkring fick ju panik utöver det vanliga..Gick till överdrift totalt..Fast dom varit på landet många gånger i sitt liv.

midsommargubbeSyrran skulle spela i en parad, men eftersom det var midsommar så hoppade hon över det. Vi åkte direkt till mamma och sedan efter att ha packat ur så drog vi allihop till vännerna där vi skulle äta midsommarmat. ”Ett paradis mitt ute i ingenstans”.. Kul att träffa mammas vänner som jag ändå träffat en hel del under min uppväxt. Killarna bus tyckte dock att det var skittråkigt…så vi åt och sedan åkte vi tillbaka hem till mamma. Lugnet la sig, där ”är de trygga, de vet rutinerna”… Men lördagen fortsatte med att springa runt med varsin flugsmällare. Stackars barn!!

skratt

Killarna hjälpte mamma med att klippa gräset och hon blev väldigt glad. Vi åker tillbaka dit om några veckor..Älskar avkopplingen där…Kunna ”ladda energi” till stadspulsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s