Sparad i Vardag

Blogg 100 -När det blir ljusare..

När det blir ljusare i tillvaron då går det mesta på räls i en himla fart. Jag har någongång tidigare skrivit om Mia och hennes dotter ”Elsa”.. Från att hela 2015 var SVART är nu försommaren 2016 riktigt bländade ljus. Det är så härligt!! Man blir så glad.

eller när…

Vår stora  kille i 3:an äntligen fick sin diagnos. Sorgligt kan tyckas att man anser att det ”äntligen” blev av. Men, vi var flera som hade sett  behovet av utredning i många år. När han fick den så var det som att hela han slappnade av. Dagen efter så kom han till skolan och sa ”Jag har ADHD, jag är som jag är!” Det har varit både med och motgångar även efter vi fick veta diagnosen och han fått medicin. Men han klarar skolan så mycket bättre nu när han får rätt hjälp. Han är gladare, han orkar delta i klassen.

eller när…

number2015När det var Specialvarvet 2015..Lilla grabben skulle vara med första gången. Vi  alla tänkte att detta kommer han aldrig orka med sina ben. Men han beslutade sig DÅ för att lämna rullstolen i skolan och sprang varvet runt med sin assistent. Han var LYCKLIG!!! Han var Stolt !!! och väldigt trött…när dom kom i mål.

Detta år, 2016 har han inte sin rullstol kvar. Fötterna är fortfarande i katastrof läge, men han är starkare i benen. Denna gången fixar han det absolut!

eller när…

Nu när det är mitten på maj…snart är det sommar. Jag Älskar denna tiden på året!!

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s