Sparad i Vardag

Blogg100- Wilma o Cindy

Hittade ett fotoalbum med våra gamla djur…Hunden Cindy och katten Wilma. Cindy var en korsning mellan schäfer och golden. När hon var valp så såg hon ut som en gosig björn. Men den gosiga cindybjörnen blev en Stor vacker hund. Men hon förstod aldrig hur stor hon var.Våran stora-”lilla ” valp. Hon fattade aldrig att hon var stor.

 

 

Hon skulle absolut sitta i husses knä – självklart liksomskratt

När vi fick barn så gillade hon grabben, men att gå ut och gå med barnvagnen var det tråkigaste hon visste. Då kunde hon ju inte springa i skogen. Så hon blev deppig. När grabben var 1,5 år bestämde vi att Cindy skulle få ett bättre liv hos en familj med större barn. Hon flyttade till en wilma_soffafamilj som hade havet 100 m från huset. Fick höra att det första hon gjorde när hon kom dit var att rulla sig i mås skit. skratt

Katten Wilma…det var en svart/vit madam som flyttade in sommaren 2001 som kattunge. En vanlig ”bonnkatt från landet…men med ”skinn på nosen” då hon visade oss direkt var ”skåpet skulle stå”. Cindy hade inget lätt liv med denna katt, men det var någon sorts ”Tom och Jerry”-kärlek mellan dom.

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s