Sparad i Uncategorized

Blogg100-Rastlösheten är maxad

Idag har vi slappat hela förmiddagen. Jag har fixat lite kring den stora dagen i augusti. Men förutom det så har jag legat i soffan med Iris på magen….Slötittade på tv..det är ju inte så ofta jag får regera över fjärrkontrollen så nu myste jag till max fast det var skräpprogram.

Vid lunch så beställdes det korv. Jag är äckligt trött på korv. Så jag stekte mig en kycklingfilé med Stark sås till 😛
DSC_0156Jag trodde att killarna skulle fortsätta med sitt spelande, men tydligen fick de någon konstig energi kick av maten och började tjata om att de skulle baka. Oh, nooo!! Det va jag absolut inte sugen på. Men jag har lärt mig att om vi inte sysselsätter dom när dom har denna energin så blir det värre. Så jag och Mijo började baka chokladbollar. Linus ville inte när det väl kom till momentet *kladdiga händer*  (Bilden är tagen på Linus 2008. Efter det har han troligen aldrig kladdat mer…)

När vi var klara så skulle det spelas spel. Och för att göra det

rättvist så spelade jag med Linus då han inte var med och bakade. Fungerade väl i 5 min innan Mijo kom och var sur. Vi spelade klart och sedan så började vi spela Diamanten jag och båda grabbarna.
Efter att ha spelat en liten stund så var dom hungriga. Diamanten är ju ett spel som tar tid att spela. Så vi fick avbryta för att äta. Efter att ha ätit var det fika på det vi bakat.

tillfälligturfunktionJag är lite matt av att hissen är ur funktion. Hoppas den är igång till nästa helg så man lätt kan låta Linus vara ute. Men nu vägrar han. Det är inte trapporna som är bromsen utan att om han vill in snabbt så ska det gå fort att komma upp. Alla våningar upp till oss går inte fort.Det är 224 trappsteg ner och upp…

 

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s