Sparad i Uncategorized

#Blogg100 -Måndag med Sibbe och bygge.

Iris var inte jättepigg i morse. Men hon ”hade tid” för lite gos i morse med mig innan jag skulle till jobbet. Hon tycker inte om att vi går ut och in igenom dörren..Alla ska vara hemma!

Jag tyckte det var ganska skönt att det var måndag så jag slapp byggdammet i hallen och slapp klättra över lådorna som ligger på golvet i vardagsrummet. Iris är ju katt och hon tycker det är kul…

Nästa vecka blir våran Sibir 7 år!!! Hon har bott här i 2 år – redan…tiden går snabbt när man har mysigt..Är så himla lycklig för att vi fick ta över denna ”drottningen” och lät henne bli ”drottningen af Länsman”…Hon är väl medveten om att hon är vacker med sina ögon (ett blått och ett grönt) och denna långa vita päls.

Ångrar inte en sekund att vi valde en Sibbe, Sibirisk katt. Nu kan lillsyrran vara här i 2 timmar utan att tappa andan.

hart

Annonser

Författare:

mamma,elevassistent & fascinerad av funktionshinder och kommunikation.

3 reaktioner till “#Blogg100 -Måndag med Sibbe och bygge.

    1. Haha!! Så lustigt.. Våran Iris har bott hos sin uppfödare fram tills hon blev 5år. Men hon kunde inte få kattungar och trivdes aldrig med många katter så då letade dom ett nytt hem o h jag letade efter en Sibirisk efterkommit syster är allergisk. Det blev kärlek direkt..vi skaffade oss för 2 år sedan en liten sibbekille på foder, men det fungerade inte när han blev könsmogen…så efter sin ”parnings-resa” fick han flytta och nu har han det jättebra.

  1. Förstår dig, hon är jättefin.
    Jag har en egen sibbe, en liten självständig prinsessa, som vet vad hon vill och som definitivt bestämmer över hunden och oss andra i familjen. ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s